Ουδέτερο φύλο, εκτογένεση και εκμετάλλευση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από την παγκόσμια ελίτ

Τον Σεπτέμβριο του 2023 σύμβουλοι του FDA συζήτησαν το ενδεχόμενο χρήσης τεχνητής μήτρας σε μωρά που γεννιούνται πρόωρα. Η τεχνολογία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τo 2017 σε έμβρυα αρνιού τα οποία μεγάλωσαν για αρκετές μέρες σε τεχνητή μήτρα, ενώ το 2021 εφαρμόστηκε σε έμβρυα ποντικιού.

Δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2023, οι καθηγητές Stephen Wilkinson, Nicola J. Williams, Sara Fovargue σε άρθρο τους στην επιστημονική ιστοσελίδα The Conversation με τίτλο «Οι τεχνητές μήτρες θα μπορούσαν κάποια μέρα να γίνουν πραγματικότητα – να πώς μπορούν να αλλάξουν τις αντιλήψεις μας για τη γονεϊκότητα» αναφέρουν:

«Η πλήρης εκτογένεση μπορεί να οδηγήσει σε πιο ριζικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τη νόμιμη γονεϊκότητα. Μπορεί να μας κάνει όχι μόνο να ξανασκεφτούμε τις ιδέες μας για τη «μητέρα» και τον «πατέρα», αλλά και τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Θα ήταν καταλληλότερο, για παράδειγμα, να χρησιμοποιείται πάντα η λέξη «γονέας»;»

Για το θέμα εμφανίστηκε διαβασμένος ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπίμπιλας, ο οποίος έχει αυτοπροσδιοριστεί ως ΛΟΑΤΚΙ+, όταν κατά την πρόσφατη ομιλία του στη βουλή για το γνωστό νομοσχέδιο επεσήμανε:

«Όλα αυτά που συζητάμε σήμερα θα είναι παρωχημένα, αφού σε 10 χρόνια ή και νωρίτερα θα είναι πραγματικότητα η τεχνητή μήτρα, δια μέσω της οποία οι γονείς ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού θα παραγγέλνουν το παιδί τους και θα συνεχίζουν την υπόλοιπη ζωή τους εντελώς κανονικά».

Ο βουλευτής, ηθελημένα ή αθέλητα, περιέγραψε την επιδιωκόμενη από την παγκόσμια ελίτ έλευση της εποχής του Μετανθρώπου, η οποία βασίζεται στη θεωρία της ευγονικής. Δηλαδή στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού. Όμως αυτό που μάλλον έχει υποτιμήσει ή αγνοεί ο βουλευτής είναι οι πρακτικές που εφαρμόστηκαν στο παρελθόν και σε βάρος ποιων πληθυσμιακών ομάδων βάσει της ευγονικής θεωρίας.

Η πρώτη εφαρμογή της θεωρίας έγινε το 1933 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπου και θεσπίστηκε ο πρώτος ευγονικός νόμος, με τον οποίο υποβλήθηκαν σε υποχρεωτική στείρωση χιλιάδες άνθρωποι. Με το ναζιστικό πρόγραμμα ευγονικής, που ήταν εμπνευσμένο από εκείνο της Καλιφόρνια, στοχοποιήθηκαν «ζωές ανάξιες ζωής». Ποιες ανθρώπινες ζωές; Εγκληματίες, αντιφρονούντες (*σήμερα αριστεροί, ανεμβολίαστοι, ψεκασμένοι, εθνικιστές κλπ), διανοητικά ή σωματικά αδύναμους, ομοφυλόφιλους, άεργους και παράφρονες, με στόχο να αποβληθεί το DNA τους από την κοινωνία. Περισσότεροι από 400 χιλιάδες άνθρωποι στειρώθηκαν παρά τη θέλησή τους και περίπου 275 χιλιάδες θανατώθηκαν.

Ο τίτλος του ναζιστικού προγράμματος ευγονικής ήταν έντεχνα ωραιοποιημένος ώστε να αποτελεί εργαλείο της προπαγάνδας για την αποδοχή της εφαρμογής της θεωρίας από την κοινωνία: «Πρόληψη απογόνων των ασθενών με κληρονομικές ασθένειες».

Ποιος βοήθησε να αναπτυχθούν και να χρηματοδοτηθούν γερμανικά προγράμματα ευγονικής, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στο οποίο εργάστηκε ο Γιόζεφ Μένγκελε πριν πάει στο Άουσβιτς; Σύμφωνα με την Wikipedia, όχι κάποια συνωμοσιολογική ιστοσελίδα, «το Ίδρυμα Ροκφέλερ».

Η παγκόσμια ελίτ.

Κωνσταντίνος Μαργέλης

Άγιος Πέτρος, Λευκάδας, 20 Φεβρουαρίου 2024

www.eksadaktylos.gr  

.

Σημείωση

Ενδιαφέρον σχετικό άρθρο γράφτηκε πρόσφατα από τον Τάσο Αντωνίου στην ιστοσελίδα 902.gr με τίτλο “Όταν το κεφάλαιο βάζει «στοίχημα με τον Δαρβίνο».”:

https://www.902.gr/eidisi/arthra/356088/otan-kefalaio-vazei-stoihima-me-ton-darvino

.

Πηγές:

https://theconversation.com/artificial-wombs-could-someday-be-a-reality-heres-how-they-may-change-our-notions-of-parenthood-217490

https://www.huffingtonpost.gr/entry/technetes-metres-yia-farmes-paidion-ena-schedio-yia-ten-exaleipse-tes-eykemosenes_gr_6398935ae4b09e0de496c53e

https://www.anixneuseis.gr/σπύρος-μπίμπιλας-σε-10-χρόνια-θα-έρθου/

https://www.healthstat.gr/meletes/25635/texniti-mitra-o-fda-apofasizei-se-ekseliksi-i-synantisi-gia-to-mellon-tis-neas-texnologias

https://el.wikipedia.org/wiki/Ευγονική

https://el.wikipedia.org/wiki/Ναζιστική_ευγονική

.

Δημοσίευση Freepen.gr & Meganisinews.eu

Pin It on Pinterest