Αρνητές του έθνους παίζουν με την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας του «εμβολιασμού» στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις.

            Τα ποσοστά των μη εμβολιασθέντων σε αυτούς τους δύο χώρους φαίνεται πως είναι αρκετά υψηλότερα σε σχέση με εκείνα στο χώρο της υγείας. Άρα, τα κενά που ενδέχεται να προκύψουν πιθανότατα θα είναι πολύ μεγαλύτερα συγκριτικά με τους υγειονομικούς και τους γιατρούς. Χιλιάδες αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί θα βγουν σε αναστολή εργασίας. Ο κίνδυνος υποστελέχωσης σε αυτούς τους καίριους τομείς θα έπρεπε να προκαλεί τρόμο. Ο οποίος θα προστεθεί στον ήδη υπάρχοντα φόβο για δημιουργία σοβαρών κενών στον πιο νευραλγικό αυτή τη στιγμή τομέα της χώρας. Της υγείας.

Πολιτική εξουσία και «ειδικοί» φαίνεται να ζουν σε έναν άλλο κόσμο. O πρωθυπουργός ανακοίνωσε, με κομπασμό μάλιστα, συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κανείς «ειδικός» ή πολιτικός δεν έβγαλε άχνα.

            Οι δε εξελίξεις στο Αφγανιστάν προμηνύουν ένα νέο κύμα προσφύγων ή και παράνομων μεταναστών. Τόσο από την ξηρά όσο και από τη θάλασσα. Ενώ το μέγεθος των παράνομων μεταναστών που ήδη διαμένουν εντός Ελλάδας είναι αρκετά μεγάλο.

Παράλληλα, η εγκληματικότητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς το αστυνομικό σώμα δεν είναι κατάλληλα επανδρωμένο. Στο Αιγαίο, σουλατσάρουν τουρκικά και δουλεμπορικά σκάφη, αφού το λιμενικό στερείται των απαραίτητων μέσων και προσωπικού. Ενώ, οι πρόσφατες πυρκαγιές φανέρωσαν για άλλη μία φορά την έλλειψη έμψυχης και υλικής επάνδρωσης του πυροσβεστικού σώματος. Ταυτόχρονα άφησαν την αίσθηση ότι δεν ήταν τυχαίες. Σαν κάποιος να ήθελε να δοκιμάσει τη χώρα μας σε κατάσταση κρίσης.

            Παράλληλα, βρισκόμαστε εν αναμονή της επόμενης τουρκικής πρόκλησης, τη στιγμή που τα θεμέλια του καθεστώτος Ερντογάν τρίζουν όλο και περισσότερο. Οι επερχόμενοι κυβερνήτες, οι κεμαλικοί, έχουν επιθετικότερες βλέψεις εναντίον της πατρίδας μας.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί μία κρίση στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις μας, τότε ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αυξηθεί υπέρμετρα η πίεση των κεμαλικών προς τον Ερντογάν, για να εκμεταλλευτεί η Τουρκία την αστάθεια εντός της Ελλάδας.

            Η κυβέρνηση αγκαλιά με τους «ειδικούς», ετοιμάζονται να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα της πατρίδας. Τα αντιπολιτευτικά κόμματα παραμένουν προκλητικά απαθή.

            Για άλλη μία φορά το πολιτικό κατεστημένο παρουσιάζεται όχι μόνο ανίκανο να προασπίσει την πατρίδα μας, αλλά δρα ως δούρειος ίππος για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της Ελλάδας. Ο λόγος; Πρόκειται για αρνητές του ελληνικού έθνους.

Μαργέλης Κωνσταντίνος

Άγιος Πέτρος, Λευκάδας, 1η Σεπτεμβρίου 2021

www.eksadaktylos.gr

Πηγές:

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7032269_ypohreotikos-emboliasmos-skeptiko-gia-tin-epektasi-toy-ta-kritiria

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1013375_septemvrios-me-epektasi-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-kai-metra

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/1013568_erhontai-anagkastikoi-emvoliasmoi-gia-ed-somata-asfaleias-kai-ls

Δημοσίευση Freepen.gr

Pin It on Pinterest