«Άρχοντες», «Αυτού Εξοχότητες» και «Μεσσίες» εκτελούν τη δημοκρατία. Η υποκρισία ξεχειλίζει. Ο αυταρχισμός αναδύεται.

Η γεμάτη «πανανθρώπινες αξίες» οικονομικό-πολιτική ελίτ προετοιμάζει έναν πρωτόγνωρο διαχωρισμό των ανθρώπων. Σε δυνητικά «υγιείς», που φαινομενικά θα είναι «ελεύθεροι» και σε δυνητικά «μιασμένους», που πρακτικά θα είναι αποκλεισμένοι.

Το κριτήριο του διαχωρισμού θα αποτελεί ο ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός δισεκατομμυρίων ευρώ-δολαρίων, συγγνώμη ανθρώπων, για την προστασία από έναν ιό με ποσοστό θνησιμότητας 2 με 4 τοις χιλίοις στο γενικό πληθυσμό, ελαχιστότατο στους υγιείς ανθρώπους και σχετικά υψηλό στις πολύ ευπαθείς ομάδες.

Μπροστάρης του εγχειρήματος ανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την πρόταση που κατέθεσε προς την, όπως αναφέρει στην επιστολή του, «Αυτού Εξοχότητα Ursula Von der Leyen, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», για την υιοθέτηση ενός «πιστοποιητικού εμβολιασμού» κατά του Corona-virus.

Με αρχοντικό ύφος, καθώς δεν φαίνεται να έχει λάβει υπόψη του τυχόν βιοηθικές αρχές, γράφει ότι, «τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν».

Όμως, η πιθανότητα μη μετάδοσης του ιού από όσους θα έχουν εμβολιαστεί βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της έρευνας, ενώ η διάρκεια και το μέγεθος της ανοσίας που θα προσφέρουν τα εμβόλια δεν είναι ξεκάθαρη. Επιπλέον, κανείς επιστήμονας δε βάζει την υπογραφή του για τη μη ύπαρξη σοβαρών παρενεργειών από τα συγκεκριμένα εμβόλια, ειδικά σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Ο καθηγητής Luc Montagnier που τιμήθηκε με το βραβείο Nobel της Ιατρικής το 2008, γιατί ανακάλυψε τον ιό του AIDS, σε συνέντευξη που παραχώρησε περί τα μέσα του Δεκέμβρη, στον Richard Boutry για την FranceSoir, εξέθεσε τη γνώμη του για τα εμβόλια τύπου mRNA λέγοντας: «Θα επιχειρήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό γι’ αυτό το σχέδιο εμβολίου, που ως εμβόλιο είναι ένα σχέδιο μακροπρόθεσμο σε βάθος χρόνου κι εδώ ζητάμε από τα άτομα να βγουν και να πάνε αμέσως (να εμβολιαστούν) κι αν το δεχθούν (αν εμβολιαστούν) θα είναι ένα λάθος, γιατί κινδυνεύουμε να έχουμε αποτελέσματα απολύτως απρόβλεπτα, για παράδειγμα καρκίνους, κ.ά., όταν μάλιστα ξέρουμε ότι παίζεται ολοκληρωτικά το έργο ενός μαθητευόμενου μάγου.»

Πρόσφατα, η διεθνούς κύρους γαλλική εφημερίδα “Le Monde” ανέφερε ότι, από μία φερόμενη υποκλοπή ανταλλαγών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιωματούχων της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), διαφαίνεται ότι η ρυθμιστική αρχή ήταν κάπως απρόθυμη ως προς την ταχεία έγκριση για τα εμβόλια των Pfizer και Moderna για τον Covid.

Η καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan, Oveta Fuller, ένα από τα τέσσερα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων, που τοποθετήθηκαν αρνητικά στο γενικό εμβολιασμό, δήλωσε: «Φανταστείτε ότι έχουμε ένα ποτάμι που έχει φράξει και αντί να αφαιρούμε το φράγμα και να αφήνουμε το νερό να ρέει παντού, ας ανοίξουμε το φράγμα με έναν υδροφράχτη και ας απελευθερώνουμε τη ροή σταδιακά, καθώς θα μαθαίνουμε περισσότερα.»

Αλλά με την πρόταση περί πιστοποιητικού εμβολιασμού ελλοχεύει και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ντόμινου υγειονομικού αποκλεισμού ανθρώπων με ιατρικό ιστορικό, όπως για παράδειγμα καρδιακές παθήσεις, καρκίνους, σακχαρώδη διαβήτη, κατάθλιψη και όχι μόνο.

Ο δήμος Ηρακλείου στην Κρήτη σε πρόσφατη προκήρυξη αναγράφει ότι οι υποψήφιοι «δεν πρέπει να έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα και να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον κορωνοϊό». Η Ένωση Ελλήνων Ασθενών, κάλεσε τον Δήμο να αποσύρει τη συγκεκριμένη προϋπόθεση.

Ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε ότι εδώ και 101 χρόνια δεν αποκλείστηκε κανείς από τη διεκδίκηση εργασίας και ότι όσα αναφέρονται στην προκήρυξη είναι αντίθετα στο Σύνταγμα.

Κάποιες επιχειρήσεις είναι πιθανό να παρασυρθούν υιοθετώντας κάτι ανάλογο. Να προσλαμβάνουν, για παράδειγμα, μόνο όσους θα έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Ήδη ένας τουριστικός επιχειρηματίας, προέβη σε σχετική δήλωση. Κάτι που εγείρει ζήτημα βιοηθικής, καθώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει αποκλεισμό εργασίας με βάση υγειονομικά πιστοποιητικά, όπως εξηγεί ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Πέραν αυτών, το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να πάρει και τη μορφή «κοινωνικών φρονημάτων». Ήδη όποιος δε θέλει να εμβολιαστεί ταυτίζεται με «αντιρρησία συνείδησης». Διότι, η κυβέρνηση, με το πνεύμα της άρχουσας τάξης που τη διακατέχει και με τη συνοδεία ορισμένων κυβερνητικά «εκλεκτών» ειδικών, προβαίνει διαρκώς σε τέτοιου είδους διατυπώσεις, στιγματίζοντας τους πολίτες με αντίθετη από τη δική της «αυθεντία», ως αρνητές, συνωμοσιολόγους, ανεύθυνους, επικίνδυνους, ψεκασμένους, βλήματα, ηλίθιους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη στον 98,4 ο καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος, «Η δημοκρατία υποφέρει στην πανδημία, όπως είναι καταδικασμένη να υποφέρει σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Αυτό όμως δε σημαίνει σιωπή. Καμία επιστημονική άποψη, όσο ισχυρή κι αν είναι, δεν είναι οριστική. Η διχογνωμία βρίσκεται στον πυρήνα της επιστήμης και της δημοκρατίας συνάμα.»

Οι «ανιδιοτελείς» τεχνολογικοί κολοσσοί και πάροχοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετέχουν ενεργά στον έλεγχο των «κοινωνικών φρονημάτων», κόβοντας ή στοχοποιώντας αναρτήσεις με δικά τους ανεξέλεγκτα κριτήρια, υπό την σκέπη των “fake news” και των «hoaxes”. Κάτι που κάνει τον καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλο να αναρωτιέται κατά πόσο έχουν αυτό το δικαίωμα. Όπως τονίζει, η μοναδική αρχή που διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον σε ένα κράτος δικαίου είναι η Εισαγγελική αρχή.

Η «αθώα» παγκόσμια οικονομικό-πολιτική ελίτ πλασάρεται από μέσα ενημέρωσης που η ίδια άμεσα ή έμμεσα ελέγχει, ότι επιθυμεί διακαώς να προστατεύσει την ανθρωπότητα από τον κίνδυνο ενός ιού με γενική θνησιμότητα από 2 έως 4 τοις χιλίοις. Την ίδια στιγμή έχει «ξεχάσει» ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι και παιδιά από την πείνα και από αρρώστιες για τις οποίες υπάρχουν εδώ και χρόνια φάρμακα και εμβόλια. Η υποκρισία και η ψευτιά ξεχειλίζει.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις και οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί προέρχονται από όσους ενστερνίζονται συγκεκριμένα δόγματα. Της αποδόμησης των εθνών, δηλαδή του εθνομηδενισμού, του τσουβαλιάσματος εξαθλιωμένων ανθρώπων, δηλαδή της πολυπολιτισμικότητας και της ισοπέδωσης των κρατών, που λέγεται παγκοσμιοποίηση.

Η νέα «σωτήρια» τάξη πραγμάτων οδηγεί τη δημοκρατία και τις ανθρώπινες ελευθερίες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η ελευθερία του λόγου κινδυνεύει. Το δικαίωμα στην εργασία μπαίνει σε καλούπια. Η ελευθερία μετακίνησης τελεί υπό προϋποθέσεις. Οι πολίτες έχουν μόνο μία επιλογή. Να εφαρμόζουν τις διαταγές «Αρχόντων», «Αυτού Εξοχοτήτων» και «Μεσσιών». Τυχόν αντιρρησίες στιγματίζονται, διώκονται, τιμωρούνται, απομονώνονται. Ο «πόλεμος» από υγειονομικός γίνεται πνευματικός.

Η πτήση με προορισμό τον αυταρχισμό και όχι μόνο, έχει ξεκινήσει. Προσδεθείτε.

Μαργέλης Κωνσταντίνος
Άγιος Πέτρος, Λευκάδας, 22 Ιανουαρίου 2021
www.eksadaktylos.gr

Πηγές:
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1601944/k-farsalinos-efarmozoun-lockdown-giati-den-lamvanoun-metra-dimosias-ugeias/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1600921/dim-kouvelas-den-arkoun-ta-emvolia-kai-monoklonika-tora-gia-therapeia/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1600919/v-lukos-den-einai-panakeia-ta-emvolia-stratigiki-epidimion-leipei/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1600193/ap-vadarakis-lathos-i-monodiastati-proseggisi-me-emvolia-gia-tin-anosia-kai-tin-pandimia/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1600806/gr-gerotziafas-i-epidimia-me-orizoda-dietias-thelei-allo-shediasmo-politikis-ugeias/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1602659/p-vlahogiannopoulos-komvikis-simasias-i-farmako-epagrupnisi-meta-tous-emvoliasmous/
https://www.kathimerini.gr/politics/561223423/politico-pistopoiitiko-emvoliasmoy-proteinei-o-kyr-mitsotakis/
https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6985736_xespasma-toy-farsalinoy-enantion-toy-foti-kokotoy

Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος λόγω απρόβλεπτων συνεπειών!


http://www.freepen.gr/2021/01/le-monde.html

Απίστευτος όρος σε προκηρύξεις του Δήμου Ηρακλείου: Μόνο υγιείς πολίτες θα προσλαμβάνονται! (έγγραφα)

Ένωση Ασθενών για την αποκάλυψη του Candiadoc: «Η απαίτηση της προκήρυξης του δήμου Ηρακλείου είναι πολιτικά και ηθικά παντελώς απαράδεκτη»


https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1602932/k-farsalinos-paraviasi-diethnon-vioithikon-sumvaseon-o-stigmatismos-meso-upohreotikou-emvoliasmou/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1602908/farsalinos-koutsogianni-paranomo-kai-anithiko-plaisio-gia-proslipseis-me-allothi-tin-covid-19/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1603016/a-mitropoulos-katahristikoi-kai-paranomoi-oi-oroi-gia-ugieis-kai-mi-ergazomenous/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1603035/d-hristopoulos-i-eleutheria-tou-logou-ki-o-eleghos-sto-diadiktuo/
https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1597951/dim-hristopoulos-anthektiki-kai-koinonia-kai-dimokratia-ohi-atrotes/
https://www.fox17online.com/news/coronavirus/michigan-fda-panelist-explains-no-vote-on-emergency-use-authorization-for-pfizer-vaccine

Δημοσίευση Freepen.gr και Meganisinews.eu

Pin It on Pinterest