Ένας κρύος ιδρώτας έλουσε τον Πούτιν …

Οι Ουκρανοί προελαύνουν στο Χάρκοβο. Οι ρωσικές δυνάμεις έτρεξαν να σωθούν,  για αυτό οι απώλειές τους ήταν ελάχιστες, ενώ οι ουκρανικές αριθμούν περίπου 6 χιλιάδες νεκρούς και 8 χιλιάδες τραυματίες. Μέσα στον πανικό τους οι Ρώσοι εφάρμοσαν, τυχαία, την τακτική εφελκυσμού των αντίπαλων σε χώρους καταστροφής δια πυρών και αποφυγής εμπλοκής σε αστικούς ιστούς.

Ο Ρώσος πρόεδρος κήρυξε μερική επιστράτευση 300 χιλιάδων εφέδρων. Τα 2 εκατομμύρια Ρώσων εφέδρων προσπαθούν απεγνωσμένα να την κοπανήσουν από την πατρίδα τους με προορισμό συνορεύοντα Νατοϊκά κράτη.

Μετά από υπόγεια ρωσική παρέμβαση οι ρωσικά εχθρικές φιλανδικές αρχές διέψευσαν τις πληροφορίες για ουρές χιλιομέτρων με Ρώσους εφέδρους στα σύνορα με τη Ρωσία.

Στη Μόσχα των 12 εκατομμυρίων κατοίκων χίλιοι διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την επιστράτευση.

Έγκριτες δυτικές πηγές αναφέρουν ότι η Ρωσία ξεμένει από οπλικά συστήματα και πυρομαχικά και πως τους απέμειναν κάποιες παλιές σφεντόνες και οι πυρηνικές κεφαλές.

Η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Τουρκία φιλοξενούν εδώ και χρόνια στο έδαφός τους αμερικανικά πυρηνικά όπλα για λόγους αναψυχής.

Οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Αγγλία διαθέτουν πυρηνικά όπλα για το καλό της ανθρωπότητας.

Το ΝΑΤΟ παρέχει στρατιωτική «βοήθεια», όχι όπλα, στην Ουκρανία.

Ακτιβιστές ξένοι μισθοφόροι στρατιώτες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τζάμπα στις ουκρανικές στρατιωτικές τάξεις.

Βρετανικά και αμερικανικά πρώην ανώτερα στρατιωτικά στελέχη συμβουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους την ουκρανική στρατιωτική ηγεσία.

Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε και εγκατέστησε οπλικά συστήματα στις συνορεύουσες με τη Ρωσία χώρες της ανατολικής Ευρώπης για ανθρωπιστικούς λόγους.

Η «δημοκρατική» ουκρανική κυβέρνηση που προέκυψε μετά την μη αμερικανικά υποστηριζόμενη «Επανάσταση της Αξιοπρέπειας» του 2014 απαγόρευσε τη χρήση των μειονοτικών γλωσσών, δηλαδή των ρωσικών, των ελληνικών, των ρουμάνικων και των ουγγρικών για λόγους γλωσσικής ομοιογένειας.

Η Ρωσική οικονομία καταρρέει, καθώς το ρωσικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και τα ρωσικά νομισματικά αποθέματα αυξάνονται, οι μισθοί και οι συντάξεις αυξήθηκαν κατά 10%, ενώ η τιμές της βενζίνης και του φυσικού αερίου παραμένουν στα χαμηλότερα επίπεδα σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως.

Δυτικά μέσα αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή οικονομία μπαίνει σε ελαφρά, μα πολύ ελαφρά ύφεση. Στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλης τα φώτα σε δημόσια κτίρια και δρόμους σβήνουν, ενώ ενεργοβόρες βιομηχανίες αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Οι Ευρωπαίοι πολίτες αναρωτιούνται αν και πόσο θα ξυλιάσουν τον προσεχή χειμώνα και οι τιμές των τροφίμων έχουν φτάσει στα ύψη. Οι τιμές των καυσίμων κινούνται κοντά στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, ενώ η τιμή του φυσικού αερίου έχει σπάσει τα ταβάνια.

Τα «ιδρύματα διαχείρισης κεφαλαίων»-μέτοχοι των δυτικών πολυεθνικών εταιρειών ματώνουν από την άνοδο των τιμών φυσικού αερίου, πετρελαίου, άνθρακα, λιπασμάτων, τροφίμων, πρώτων υλών, όπως και από την αύξηση των πωλήσεων φαρμάκων και εμβολίων, από την αύξηση της χρήσης του διαδικτυακών υπηρεσιών, την αυξημένη εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων και εν τέλει από την συνεχιζόμενη παροχή στρατιωτικής «βοήθειας».

Ρωσικός δάκτυλος έχει παραπληροφορήσει τις παγκόσμιες βιβλιοθήκες ότι οι συνολικές ανθρώπινες απώλειες των χωρών που πολέμησαν τις δυνάμεις του Άξονα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν: Σοβιετική Ένωση 30 εκατομμύρια, Κίνα 22,5 εκατομμύρια, Πολωνία 5,8 εκατομμύρια, Ινδία 2,2 εκατομμύρια, Γιουγκοσλαβία 1,5 εκατομμύριο, Ελλάδα 800 χιλιάδες, Γαλλία 560 χιλιάδες, Ηνωμένο Βασίλειο 500 χιλιάδες, ΗΠΑ 410 χιλιάδες.

Σύμφωνα με τις Νατοϊκά «συμμαχικές» τουρκικές πηγές το 1912-1913 η Ελλάδα εισέβαλε στο τότε κυρίαρχο κράτος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και προσάρτησε παράνομα τη Μακεδονία και την Ήπειρο. Άλλωστε, ο τότε πληθυσμός της Μακεδονίας εκτιμάται σε 1.991.420 εκ των οποίων 846.011 ήταν Έλληνες.

Οι ΗΠΑ μαζί με τους Νατοϊκούς τους συμμάχους έχουν επανειλημμένα αποδείξει πως αποτελούν τους προστάτες της ανθρωπότητας:

α) Υποχρεώθηκαν να ρίξουν πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία οι οποίες μπορεί να εξαΰλωσαν χιλιάδες νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά στο δευτερόλεπτο αλλά τα αλάνθαστα δυτικά μαθηματικά μοντέλα απέδειξαν πως σώθηκαν περισσότερες ζωές από το κλείσιμο του μετώπου του Ειρηνικού.

β) Προσπάθησαν να απελευθερώσουν το Βιετνάμ από τους Βιετναμέζους, αλλά οι 1 έως 4 εκατομμύρια Βιετναμέζοι νεκροί, μεταξύ των οποίων πολλοί άμαχοι, αποδείχτηκαν λίγοι.

γ) Για να εκδημοκρατήσουν το κράτος του Ιράκ αναγκάστηκαν να κατασκευάσουν το ψευδές πρόσχημα της ύπαρξης όπλων μαζικής καταστροφής, ενώ οι χιλιάδες άμαχοι ιρακινοί πολίτες που έχασαν τη ζωή τους έπαιζαν με παλιές φωτοβολίδες.

δ) Αγωνίζονται να εκδημοκρατήσουν τη Συρία, υποθάλποντας παρά τη θέλησή τους έναν εμφύλιο πόλεμο με χιλιάδες νεκρούς, ενώ βιάστηκαν να κατηγορήσουν το συριακό κράτος για τη χρήση χημικών όπλων δίχως να έχουν παρουσιάσει αποδεικτικό στοιχείο.

ε) Κατέβαλαν διπλωματικές προσπάθειες να φέρουν τη δημοκρατία με αιματοβαμμένα πραξικοπήματα, σε μία σειρά κρατών όπως στο Ιράν (1953), στη Γουατεμάλα (1954), στο Κονγκό (1960), στη Δομηνικανική Δημοκρατία (1961), στο Νότιο Βιετνάμ (1963), στη Βραζιλία (1964), στη Χιλή (1973), στην Ελλάδα (1973), με την Αραβική Άνοιξη σε Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη (2010) και φυσικά στην Ουκρανία (2014).

στ) Για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βομβάρδιζαν επί 78 ημέρες τη Σερβία με κεφαλές απεμπλουτισμένου ουρανίου χρησιμοποιώντας, χωρίς να σκοτωθούν άμαχοι, ούτε να τραυματιστούν 2.700 παιδιά, ούτε να καταστραφούν 19 νοσοκομεία και 69 σχολεία από τους βομβαρδισμούς.

ζ) Έδιωξαν κακήν κακώς τα τουρκικά στρατεύματα που εισέβαλαν στην Κύπρο.

η) Απέτρεψαν την καταστροφή της Σμύρνης, την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, των Ποντίων και των Αρμενίων.

Οι δυτικοί «Σύμμαχοι» απελευθερώνουν έθνη, όπως η Ελλάδα μας. Γιατί η Ναυμαχία στο Ναβαρίνο ήταν που επέφερε την ανεξαρτησία μας, όχι ο δεκαετής αγώνας των Ελλήνων, στην οποία Ναυμαχία μετείχαν Αγγλικά και Γαλλικά πολεμικά πλοία, ενώ τα ρωσικά είχαν κρυφτεί.

Η Ναυμαχία του Ναβαρίνου μπορεί να προέκυψε από σπόντα, αλλά θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, κι ας δυσφόρησε η Αγγλική κυβέρνηση με τη διεξαγωγή της.

Ο στρατός του Ιμπραήμ είχε κατά λάθος εκπαιδευτεί από τους Γάλλους, όπως κατά λάθος βρέθηκαν Γάλλοι στρατιωτικοί στις τάξεις του.

Το πρωτόκολλο της ανεξαρτησίας του Λονδίνου του 1830 που υπογράφτηκε από Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία καταργούσε τον αντιδημοκρατικά ψηφισμένο από την Γ’ Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας κυβερνήτη Καποδίστρια και επειδή εμείς οι Έλληνες ήμασταν ανίκανοι όρισε ως πολίτευμα του ελληνικού κράτους τη “συμμαχική” μοναρχία, δίνοντας στον μονάρχη τον τίτλο «Ηγεμών Κυριάρχης της Ελλάδος».

Ο Κυριάρχης Ηγεμών εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όλως τυχαίως, μετά τη δολοφονία του κυβερνήτη Καποδίστρια.

Τέλος, ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός της πρώην «συμμαχικής» ελληνικής μοναρχίας, λαμβάνοντας όπως πάντα υπόψη τη γνώμη των συμπολιτών-υπηκόων του, δήλωσε: «… διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας …».

Κι ένας κρύος ιδρώτας έλουσε τον Πούτιν.

.

Μαργέλης Κωνσταντίνος

Άγιος Πέτρος, Λευκάδας, 24 Σεπτεμβρίου 2022

www.eksadaktylos.gr

.

Πηγές:

https://left.gr/news/megalo-egklima-oi-vomvardismoi-toy-nato-kata-tis-servias

https://www.iefimerida.gr/news/118970/αυτά-είναι-τα-επτά-πραξικοπήματα-που-οργάνωσε-και-εκτέλεσε-η-cia-μια-σκοτεινή-ιστορία-συ

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/612673/i-dysi-espeire-anemous-to-2014-kai-therizei-thyelles-to-2022-okto-xronia-apo-to-amerikanopnefsto-praksikopima-stin-oukrania-kai-ti-sfagi-athoon-roson-politon

https://www.thetoc.gr/diethni/article/i-rosia-apeilei-anoixta-me-purinika-mporoume-na-ta-xrisimopoiisoume-se-prosartimenes-perioxes-leei-o-mentbentef/

https://el.wikipedia.org/wiki/Ένοπλες_Δυνάμεις_της_Ρωσικής_Ομοσπονδίας

https://m.naftemporiki.gr/story/1866229/rosia-o-poutin-anakoinose-auksisi-10-stis-suntakseis-kai-ston-katotato-mistho

https://www.capital.gr/bloomberg-view/3641913/arkoun-ta-gallika-purinika-opla-stin-europi-enanti-tou-poutin

https://el.wikipedia.org/wiki/Ρωσοτουρκικός_Πόλεμος_(1828-1829)

https://tvxs.gr/news/ellada/mitsotakis-dieksagoyme-polemo-enantion-tis-rosias-binteo

https://www.huffingtonpost.gr/entry/ta-daneia-toe-ayona-toe-21_gr_5ebe1b0fc5b6c9c18741be22

https://el.wikipedia.org/wiki/Πρωτόκολλο_του_Λονδίνου_(1830)

https://el.wikipedia.org/wiki/Απώλειες_κατά_τον_Β΄_Παγκόσμιο_Πόλεμο

https://www.thetoc.gr/diethni/article/autoi-einai-oi-prwtoi-nomoi-pou-psifise-i-kubernisi-tis-oukranias-epelaunei-i-arkodeksia

https://www.militaire.gr/rosia-oykrania-o-polemos-i-alitheia-kai-i-epikindyni-propaganda-taxiarchos-e-a-pan-geroglis/

https://www.protothema.gr/stories/article/946617/i-ethnologiki-katastasi-tis-makedonias-teli-19ou-arhes-20ou-aiona/

.

Δημοσίευση: Freepen.gr

Pin It on Pinterest